Strafprocessuele verweren in strafzaken

Strafprocessuele verweren in strafzaken

Datum cursus: Vrijdag 23 november 2018
Doelgroep: Advocaten en overige academici

Docent: Prof. mr. dr. G.G.J.A. Knoops

Prof. mr. dr. G.G.J.A. Knoops werd in 1986 beeëdigd als advocaat en treedt naast zijn functie bij Knoops' advocaten op als lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag. Daarnaast is hij als bijzonder hoogleraar politiek van het internationaal recht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en is hij visiting professor internationaal strafrecht aan Shandong University (Jinan, China). Prof. Knoops is tevens vice president van het European Innocence Network.

Cursusbeschrijving:
In deze cursus neemt prof. Knoops de deelnemers mee in de wereld van zowel de materiële als de formele strafrechtelijke verweren. Aan de hand van actuele ontwikkelingen en voorbeelden uit de praktijk wordt een helder en toegankelijk beeld geschetst van punten waar de verdediging mee te maken kan krijgen. Ook zal er een aantal actuele forensisch-technische verweren de revue passeren.

Cursus: Vrijdag 23 november 2018
Locatie: Van der Valk Hotel Schiphol A4
Rijksweg A4 Nr. 3
2132 MA Hoofddorp - Schiphol
Parkeren: Gratis
Tijdstip: 10.00 uur - 17.30 uur
PO-punten: 6
Prijs: €399,- bij uw aanmelding voor 23 oktober 2018, daarna €499,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.