Actualiteiten Arbeidsrecht

Actualiteiten Arbeidsrecht

Datum cursus: Donderdag 14 november 2019
Doelgroep: Advocaten en overige academici

Docenten: Mr. R.A.A. Duk en Mr. L.B. de Graaf

Mr. R.A.A. (Rogier) Duk heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Columbia University School of Law. Na van 1970 tot 1972 aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam te zijn geweest als wetenschappelijk medewerker sociaal-economisch recht is hij sinds 1 april 1972 advocaat te ’s-Gravenhage, eerst bij het huidige kantoor De Brauw Blackstone Westbroek en sinds 1 januari 2012 bij BarentsKrans. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in ruime zin, (individueel en collectief) arbeidsovereenkomstenrecht en medezeggenschapsrecht. Hij beoefent zowel de feitelijke als de cassatiepraktijk. Daarnaast is Rogier Duk bijzonder hoogleraar bijzondere arbeidsverhoudingen aan de Erasmus Universiteit. Hij is redacteur van SEW en van eerst SMA, thans TRA en publiceert regelmatig.

Mr. L.B. de Graaf is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en staat veel partijen bij in de olie & gas industrie, de transportsector en de software-industrie. Hij heeft ruime ervaring met complexe reorganisaties, werknemersconcurrentie, fusies en overnames, gelijk loon-kwesties, internationale arbeid en onderhandelingen met vakbonden en ondernemingsraden. Laurens heeft in 2013 cum laude de post-academische specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Hij is veelgevraagd docent voor cursussen en publiceert geregeld in arbeidsrechtelijke vakbladen.

Cursusbeschrijving:
In voorbereidingCursus: Donderdag 14 november 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Schiphol A4
Rijksweg A4 Nr. 3
2132 MA Hoofddorp - Schiphol
Parkeren: Gratis
Tijdstip: 10.00 uur - 17.30 uur
PO-punten: 6
Prijs: €399,- bij uw aanmelding voor 14 oktober 2019, daarna €499,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.