Actualiteiten Ondernemingsrecht (live webinar)

Actualiteiten Ondernemingsrecht (live webinar)

Datum cursus: In voorbereiding
Doelgroep: Advocaten, notarissen en overige academici

Docent: Prof. mr. C.A. Schwarz

Prof. mr. C.A. Schwarz is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus School of Law te Rotterdam en als hoogleraar verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Hij is tevens partner bij Baker Tilly Berk.

Cursusbeschrijving:
In dit live webinar komen de actualiteiten ondernemingsrecht voorbij. Er is aandacht voor initiatieven op het terrein van wet- en regelgeving betreffende de personenvennootschappen, de vereniging en stichting alsook de kapitaalvennootschap.Daarnaast zullen ervaringen met relatief recent ingevoerde wetgeving, zoals de wet bestuur en toezicht rechtspersonen, worden besproken en geëvalueerdd. Na deze cursus is de ondernemingsjurist weer flink bij gepraat en klaar voor de strijd. Weliswaar wordt de cursus niet in fysieke vorm aangeboden, maar de spreker die op dit terrein veel ervaring heeft, zal zorgen voor interactiviteit en discussie.

Cursus: In voorbereiding
Locatie: Online
nvt
nvt
Parkeren: nvt
Tijdstip: 13.30 uur - 16.45 uur
PO-punten: 3
Prijs: €215,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.