Over Ons

Wie zijn wij?

Sapientia Juridische Opleidingen is een opleidingsinstelling die zich richt op het verzorgen van cursussen aan de hoofddoelgroep advocaten en overige academici. Tevens worden enkele specifieke cursussen aangeboden aan gerechtsdeurwaarders en mediators. Het doel van Sapientia Juridische Opleidingen is het aanbieden van praktische en betaalbare cursussen, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit.

Wij organiseren cursussen op diverse rechtsgebieden en hechten er veel waarde aan dat de onderwerpen van de cursussen relevant en actueel zijn voor de praktijkuitoefening van onze cursisten.

Onze docenten worden met zorg geselecteerd op basis van hun ervaring en kwaliteiten. Wij hebben een nauwe samenwerking met de docenten en besluiten samen de specifieke cursusonderwerpen. Op die manier kunnen wij optimaal rekening houden met de voorkeuren van onze cursisten.

CURSUSSEN*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.