Actualiteiten Huwelijksvermogensrecht

Actualiteiten Huwelijksvermogensrecht

Datum Cursus: Dinsdag 4 juni 2019
Doelgroep: Advocaten, notarissen en overige academici

Docent: Prof. mr. B.M.E.M. Schols

Prof. mr. B.M.E.M. Schols is oud-notaris en thans als hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer verbonden aan het Centrum voor Noterieel Recht van de Faculteit der Rechsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2004 is hij vennoot bij ScholsBurgerhartSchols Estate Planning te Nijmegen.

Cursusbeschrijving:
Het relatievermogensrecht is dynamisch. Er gebeurt altijd wel wat, waardoor herijking van het doen en denken in de praktijk steeds nodig is. Aan de hand van recente wetgeving, jurisprudentie en literatuur worden diverse huwelijksvermogensrechtelijke thema’s behandeld vanuit een actueel en praktisch perspectief. Hierbij moet u onder meer denken aan de perikelen rondom het basisstelsel, de toestemming, de niet uitgevoerde huwelijkse voorwaarden en vraagtukken rondom het doorbreken en de uitleg van huwelijkse voorwaarden. Ook is er aandacht voor de ondernemer in het huwelijksvermogensrecht. Na het volgen van de cursus bent u helemaal up to date.

Cursus: Dinsdag 4 juni 2019
Locatie: Van der Valk Hotel Schiphol A4
Rijksweg A4 Nr. 3
2132 MA Hoofddorp - Schiphol
Parkeren: Gratis
Tijdstip: 10.00 uur – 17.30 uur
PO punten: 6
Prijs: €399,- bij uw aanmelding voor 4 mei 2019, daarna €499,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.