Zakelijk Engels voor juristen (live webinar)

Zakelijk Engels voor juristen (live webinar)

Datum cursus: Maandag 15 april 2024
Doelgroep: Advocaten, notarissen en overige academici

Docent: Prof. mr. dr. I. Sumner

Ian Sumner is hoogleraar familierecht en internationaal privaatrecht aan de Tilburg University en rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank Overijssel. Ian Sumner studeerde rechten aan Christ’s College, Cambridge University, waar hij cum laude afstudeerde. In 2001 emigreerde hij naar Nederland. Van 2001 tot 2005 verrichtte hij promotieonderzoek in het internationale familierecht. Dit onderzoek resulteerde in zijn proefschrift, dat hij in 2005 aan de Universiteit Utrecht verdedigde. Hij ontving hiervoor in 2005 de Ius Commune Prijs en won in 2008 de Prix d’AISDC van het Zwitserse Instituut voor Rechtsvergelijking. In 2008 won bij een prestigieuze VENI-beurs om onderzoek te doen naar grensoverschrijdende alimentatie betalingen.

Cursusbeschrijving:
Heeft u in uw dagelijkse praktijk ook steeds vaker te maken met de Engelse taal? En wilt u uw Engelse vaardigheden verbeteren op professioneel niveau? Volg dan deze praktijkcursus “Legal English”. Tijdens deze cursus krijgt u praktische tips om uw begrip van de Engelse taal zowel op algemeen als op juridisch en zakelijk vlak te verbeteren. De cursus besteed aandacht aan zowel het verbeteren van het zakelijk Engels (grammatica, Britse/Amerikaans Engels, stijl), als algemene juridische terminologie (vertaling van procesrechtelijke terminologie bijvoorbeeld). Zo krijgt u tijdens deze interactieve cursus onder leiding van Prof. mr. dr. Ian Sumner (native speaker English) handvatten om uw niveau te verbeteren.

Cursus: Maandag 15 april 2024
Locatie: Online
nvt
nvt
Parkeren: nvt
Tijdstip: 09.00 uur - 12.15 uur
PO-punten: 3
Prijs: €219,- bij uw aanmelding voor 15 maart 2024, daarna €319,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.