Alimentatierecht en alimentatierekenen (live Webinar)

Alimentatierecht en alimentatierekenen (live Webinar)

Datum cursus: In voorbereiding
Doelgroep: Advocaten en overige academici

Docenten: Mr. A.E. Sutorius-van Hees & Mr. A. Wakker

Mr. A.E. Sutorius-van Hees

Annelies is raadsheer in het Gerechtshof Den Haag en docent bij diverse onderwijsinstellingen.

Mr. A. Wakker

Anouk Wakker doceert voor verschillende opleidingsinstituten en publiceert regelmatig op het gebied van alimentatie. Zij werkte ruim 10 jaar als gespecialiseerd familierechtadvocaat en mediator, achtereenvolgens bij Banning en Christoph & Wakker Familierecht. De laatste jaren is zij werkzaam geweest bij de Rechtbank Midden-Nederland als onder meer stafjurist bij de Afdeling Familierecht.

Cursusbeschrijving:
Kinderalimentatie is niet altijd gemakkelijk te berekenen. Hoe hoog is het aandeel van ieder van de ouders in de kosten van de kinderen en wanneer is de bijdrage niet langer passend? Dit verdiepende webinar belicht de complexe materie van de samengestelde gezinnen en de mogelijkheid tot wijziging van bestaande alimentatieverplichtingen.

Werkvorm: tijdens het webinar bespreken we naast de uitgangspunten waarmee moet worden gerekend, ook de recente jurisprudentie en wordt gewerkt met concrete praktijkvoorbeelden.

Cursus: In voorbereiding
Locatie: nvt
nvt
nvt
Parkeren: nvt
Tijdstip: 09.00 uur - 12.15 uur
PO-punten: 3
Prijs: €199,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.