Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Datum cursus: In voorbereiding
Doelgroep: Advocaten en overige academici

Docent: Mr. H.A. Stein

Mr. H.A. (Toon) Stein is advocaat sinds 1985 en werkzaam bij Van Cooth Advocatuur in Breda. Zijn procesrechtelijke ervaring deelt hij door het geven van cursussen op het gebied van het burgerlijk procesrecht en het beslag- en executierecht voor allerlei instanties.

Mr. Stein heeft een aantal boeken geschreven over die onderwerpen en bijdragen geleverd aan juridische tijdschriften. Hij is een van de vaste bewerkers van de commentaren in SDU Commentaar Burgerlijk Procesrecht.

Cursusbeschrijving:
Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de actualiteit, die in het bredere perspectief van het beslag- en executierecht aan de orde zal komen. Door die wijze van behandelen, kan een groot scala aan onderwerpen aan bod komen, worden de puntjes op de i gezet en is er volop ruimte voor "tips and tricks". Tijdens de cursus is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het behandelen van casus die bij de cursisten in behandeling zijn. Na afloop van de cursus is de kennis van het beslag- en executierecht opgefrist en bent u op de hoogte van de actualiteit.

Cursus: In voorbereiding
Locatie: Van der Valk Hotel Schiphol A4
Rijksweg A4 Nr. 3
2132 MA Hoofddorp
Parkeren: Gratis
Tijdstip: 10.00 uur - 17.30 uur
PO-punten: 6
Prijs: €399,-

CURSUSSEN

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen staat ons team altijd voor u klaar!

Contact*Voor de cursussen die bestemd zijn voor notarissen, gerechtsdeurwaarders en mediators wordt accreditatie aangevraagd bij het KNB, KBvG en de Mediatorsfederatie.